:D

2010-03-31 / 18:35:27
hej!!

idag är jag lycklig :D. hade ju körlektion idag, och det gick mycket bra :D. bitte (läraren) känner nu att jag är redo för halkbanan första veckan i maj! ;D... och har jag gjort all teori tills dess kommer hon boka provtider till efter min födelsedag samma dag som halkbanan ;D..

fatta vilken egokick jag fick :D..

 egokicken jag fick gör att jag förtjänar att visa en egobild :D

var ett tag i skolan, sedan iväg till tandläkaren där gick det mkt bra också :)... sedan lunch, plugga lite och sedan körlektionen..

träning sedan, mkt skönt :D...

hejdå
kjamisar

TISDAG

2010-03-30 / 17:53:22
hejhej!!

kom hem lite senare idag.. skolan idag har gått snabbt.. har jobbat med massa olika saker och haft skoj med lollo och saga :). på eftermiddagen så hade vi UF tid.. jag och louise har börjat med årsredovisningen som vi ska göra. sedan ringt lite sponsorer.

sedan så har jag gått runt omkring på stan med saga. hon ville ha lite smakråd, men hade väldigt svårt att bestämma sig ;).. haha

har glömt att ta lite bilder, men imorgon blir det nya, hoppas jag. men blir ett mkt senare inlägg.. ska först till tandläkaren, sedan körlektion och sedan träna :D..

 det enda jag vet, det enda jag vill är att vara med dig igen. (från julafton är bilden) :D

var och träna igår, det var skönt som fan alltså :D

hejdå
kjamisar

MÅNDAG!!!

2010-03-29 / 15:36:37
hej!!

måndag idag då..och på torsdag får vi lov :D skönt som tusan ska det bli..

på samhällskunskapen så gick vi igenom mer saker som handlar om internationell ekonomi, låter roligt? ;)

efter samhällsen så hade vi företagsekonomi, och louise var ju inte på skolan idag. så jag och saga skoja lite med henne genom att låta henne tro att vi hade megauppsatsen som handlar om finanskrisen ;)..2000 ord tills imorgon:P.. hon föll för det ;) hahahaha..

fick rå kyckling på lunchen :(..inte bra.. åt bara grönsaker och risen då.. efter lunch så jobba vi med en rapport på naturkunskapen.. jag ska jobba om sötningsmedlet aspartam. och matte bara jobb i boken ;)..

 vad gör jag?????

nu hemma,ska snart äta middag, sen plugga till körkort och lite NK.. :)..

GLÖM INTE CSI trippelavsnitt.. alla CSI program går idag, imorgon, onsdag...las vegas, miami, New York samarbetar för första gången :D

hejdå
kjamisar

IKEA + KALIX

2010-03-28 / 16:52:50
hejhej!!

idag så har jag och catte först varit på ikea. för er som ej vet så har ju hon fått en lägenhet :).. alla saker vi titta på var mkt snygga :)..hehe..

innan ikea så hade vi lämnat mamma, sören och alex hos mormor. vi åkte dit sen, åt lite köttfärssås och spaghetti och sedan hem :)...

nu är vi hemma igen och imorgon börjar en ny vecka.. hehe. men snart är det lov och det ska bli riktigt skönt :D

 jag råkade visa louise (på skoj) fingret ;) hahaha.

hejdå
kjamisar

PICTURES N.2

2010-03-27 / 12:35:52
hej!!

idag blir det bara lugnt. har typ nyss varit ut på promenad. ikväll är det också "earth hour" släcker ni allt mellan 20.30-21.30 ? ;)...

HÄR KOMMER BILDER FRÅN MÄSSDAGEN:

 Lollo pratar med sin kompis. jag står i monternlollo jag ser glad ut saga pratar om företaget flumhaha, ser ni mig? lite montrarmånga montrar plus scen längst bort..

detta var också ett urval av bilderna från mässan. men mässan var riktigt rolig iallafall, det var nog det viktigaste.
hejdå
kjamisar

PICTURES

2010-03-26 / 16:10:07

hej

orkar inte skriva mycket. har varit trött idag...

. visar bilder idag.. DETTA ÄR BARA FRÅN ONSDAGEN ;) visar från mässdagen imorgon ;)

jag bygger monterlollo bygger monter :)funderar på ngt ;)lollo på väg till westernfarm ;)musikgym. i boden underhåller ;)
 jag och saga i bakgrunden ;)lollo på westernfarm:)MOVITS UNDERHÅLLER ;). MOVTIS..

detta var bara ett urval av de 127 bilderna på onsdagen..imorgon visar jag från själva mässdagen

hejdå
kjamisar

MÄSSA

2010-03-25 / 18:29:33

hej!!

först, bilder kommer imorgon.. ska sitta och välja ut bland 226 bilder ;).. haha....

men men, mässan var över förväntan.. trodde jag skulle klaga mer.. men klaga inte mkt under själva mässan mer efter pga tröttheten och fotvärken.. men men.. det var roligt och företaget fick mycket bra respons och många människor som vill att vi ska jobba hos dom ;).. skojsigt :).

vi vann inget.. men hade en av de 10-12 bästa reklamfilmerna i norrbotten :).. vi vann inte. men vi var nominerad till de som kunde vinna :).. trevligt. men vi har haft det roligt iallafall..

och enp vann tre priser.. grattis till de som vann :).. mycket bättre än förra året då enp inte vann ngt..

MÄSSAN = roligt, över förväntan...

hörs imorgon
kjamisar

tisdag

2010-03-23 / 16:18:11
hej!

tisdag har snart passerat.. och på skolan hade vi NK; läxförhör. det gick bra... på engelskan hade vi redovisning av våra uf företag. sedan så har vi förberett till mässan på torsdag..och varit på banken ;)

 blir inga nya bilder idag.. men det kommer på torsdag ;)

imorgon ska vi ha monterbygge på boden arena. sedan så på kvällen blir det middag och underhållning för alla mässdeltagare på westenfarm :)..
PÅ torsdag är det UF mässa på boden arena!!!.. SES VI DÄR? ;). vi har monterplats 26 så ni vet.. kartor kommer finnas på plats så ni hittar oss ;).

så jag kommer inte skriva ngt inlägg imorgon.. kommer hem på torsdag eftermiddag/kväll.. får se om jag orkar skriva. kommer ta massa bilder bara så ni vet ;)

nu ska jag packa..
hejdå
kjamisar

MÅNDAG

2010-03-22 / 15:38:21
hej!!

hur mår alla idag?

jag är rätt så trött... hade samhällskunskap på morgonen.. sedan körlektion som gick bra, förutom en bussjävel på LLT som inte kan blinka att han ska köra i tid!!har bokat in mig på 6 körlektioner frånochmed 31 mars till 29 april! haha.
UF, NK... skrev ut lite saker på mässan på UF lektionen och sedan på NK;n plugga vi till ett prov/läxförhör som vi skulle haft förra veckan :(..
matteprov efter det... det var lätt faktiskt.. trodde inte han skulle förenkla det så mycket.. men det var grovt förenklat prov..

 haha maria.. ha så kul i paris :)

ikväll plugga NK :(.. och packa till mässan!

hejdå
kjamisar

SÖNDAG!!

2010-03-21 / 14:44:52
hej

gårdagen var mycket rolig :).. vi spelade kort och monopol hos maria.. tyvärr kunde inte julia komma :(.. synd det. men vi hade det mycket roligt iallafall :).. hehe..
maria :)johanna :)  jag monopol med visakort och inte sedlar ;)
 man handlar med miljoner :) mitt visa kort.. jag pom tvåa med typ 20 miljoner.. och johanna kom sist maria 3;a och marias lillasyster 1;a :)

idag har jag pluggat matte och bara tagit det lugnt.. idag blir det lugnt och lite mer matte.. vill vara lite mer säker tills provet imorgon.. blev många bilder jag vet ;).. fast det finns MÅNGA FLER ;)

hejdå
kjamisar

kort inlägg

2010-03-20 / 13:06:37
hej!

snart ska jag ut och övningsköra och sedan till maria.. blir kort inlägg.. nu på förmiddagen har jag sett new moon, men hann inte se klart den hehe ;).. får göra det en annan gång..

skriver mer ikväll eller imorgon :)..
hejdå
kjamisar

heeelg!

2010-03-19 / 16:34:56
hejhej!

idag på skolan så hade vi först företagsekonomi och sedan historia.... hade en extra mattelektion också, frågade virpi om lite saker jag var osäker på.. men tror jag kan de mesta nu.. algebra är ju mitt starkaste ämne i matten. skönt att man kan mycket sedasn högstadiet då vi gick igenom ganska mycket algebra..

nu ikväll blir det bara lugnt :)

har fått ett nytt schema :

från och med nästa vecka så går jag:
måndag: 8.15-14.40..(dock en NK labb lektion vid behov efter det, inte ofta tror jag dock)
Tisdag: 9.35-17.00. (dock så har vi UF tid på eftermiddagarne och det betyder man kan sluta mellan 14.05-17.00)
Onsdag: 8.15-16.00
Torsdag: 8.15-17.00
. entreprenörsdag, kan sluta närsomhelst under dagen.
Fredag: 8.15-14.00. idrott sisa lektionen

IMORGON. ska jag till maria. julia och johanna kommer också.. ska bli roligt att träffa alla igen.. träffa maria för ngn vecka sen, julia för ngn vecka sen och johanna har jag inte träffat sen i julas...
 min bilnörd :).. som jag saknar såååååååå otroligt mycket...

hejdå
kjamisar

:)

2010-03-18 / 16:28:29
hej!!

ovanlig dag i skolan.. på morgonen så höll jag och louise på med vårat projekt och UF.. hehe.. vistaprint.se för att skaffa visitkort suger! vi har inte fått vår beställning ännu :(.. sedan så på projektet var det lite komiskt. typ alla potentiella sponsorer som jag ringde var på tjänsteresa!! haha.. är alla borta denna vecka? ;)..

vid 10 gick vi till banken och betala en faktura till UF. sedan så har vi shoppat massa saker till montern vi ska ha på mässan ;).. blandannat lösviktsgodis för över 100 kr ;). haha.. undrar ni vad vi ska ha det till ?;)..

på eftermiddagen har jag vandrat runt på stan..

 jag = trött som fan i sörens lastbil imorse ;)! hahaha..

städa nyss och snart så ska jag plugga matte tror jag!

hejdå
kjamisar

vill ha helg!!!!

2010-03-17 / 14:54:16
hej!!

nu vill jag verkligen ha helg....!!!

skolan idag har varit väldigt tråkig. på beteendevetenskapen höll jag på att somna när vi såg på n film om ledarskap.. den filmen var extremt tråkig... hade matte innan lunch. jobbade med UF presentationen på engelskan.,.jag och louise vart klara redan igår.

på historian så hade vi bara genomgång och läste i kapitlet och nu snart så ska vi ha samhällskunskap, genomgång där också och betygssamtal!

träning och sedan hem!!



hejdå
kjamisar

TISDAG - less, less

2010-03-16 / 17:19:45
hej!!

nu är snart tisdagen slut.. hehe. skönt :)..less är jag också

skolan har varit seg.. på morgonen så hade vi först presentation av vårat UF företag..sedan engelskan, så jobbade vi med ytterliggare en presentation av UF fast på engelska.

efter lunch så hade vi samhällskunskap, vi hade genomgång av internationell ekonomi,.. tråkigt :(..
på företagsekonomin fick vi jobbade med förberedelserna inför mässan...

på NK;n så skulle vi ha haft läxförhör. men de flesta ville skjuta på det till nästa vecka.. inte jag och några till.. men det blev tydligen att vi skjuter på det till nästa vecka.. surt för då nästa vecka har vi; matteprov, UF mässa och NK;n.. sug apa! fan vad less.. vi har vetat om att detta prov/läxförhör skulle vara idag.. vrf inte plugga tidigare?

 utanför mitt fönster :) leker :)

idag blir det bara lugnt.. ska se desperata husfruar ikväll iallafall ;)..

hejdå
kjamisar

SKOLAN, MÅNDAG, NY VECKA

2010-03-15 / 16:44:40
hej!

ny vecka har börjat.. tråkigt.. vill ha helg igen. vill ha lov, vill ha sommarlov :)..men de jag vill ha mest är närheten av min älskling :)... hehe..

idag så hade vi UF på morgonen och vi håller på att förbereda mässan som är i Boden Arena nästa vecka 25 mars :).. torsdag.. kom gärna dit :)!

på svenskan, så lyssna vi när de andra presenterade sina företag :)..matte så repetera vi inför provet nästa vecka.. och sedan på NK;N så hade vi också repetition inför provet/läxförhöret imorgon..

så ikväll ska jag plugga NK .. :(.,. och bara ta det lugnt..

 sötnosen :).. hihi.. tog med mobilen när jag var där, sista kvällen var detta :(.. vill tillbaka NU!

hejdå
kjamisar

SÖNDAG

2010-03-14 / 13:20:28
hej!!

nu är det söndag, och helgen är snart slut. vrf ska alltid helgen gå för fort?... nåväl igår var det lugnt.. jag tyckte inte riktigt om låten som vann melodifestivalen, men den var bra det måste jag erkänna, men tyckte inte om den och tror inte den klarar sig ieurovision.

idag så ville jag verkligen inte vakna, vrf det vet jag inte.. ville bara sova vidare.. jobbigt, men drog mig upp ur sängen iallafall.

sen gick jag ut på en promenad för att bli lite piggare iallafall och jag blev lite piggare ;).. haha. det var mycket skönt ute.. solen sken och bara -4° :).. skönt..
 jag på promenad :) skön dag ute :)..

idag annars blir det bara lugnt :)... ni får ha en bra söndag..

hejdå
kjamisar

ALICE I UNDERLANDET

2010-03-13 / 16:32:55
hej!!


nu är jag äntligen hemma.. gårdagen var mycket roligt.. vi kom till piteå, tog det lugnt och åt middag.. sen såg vi ju "alice i underlandet" i 3D , den var bra i 3D men filmen var inte lika bra som jag trodde den skulle vara, men det är sevärd.
sen såg vi film hos louise "fjorton suger" och "hipp hipp hora". hehe .. men jag hade det roligt iallafall.. saga och louise :)
Saga! :) jag :)..
idag har jag varit i Luleå stad, suttit på kulturens hus och bara vandrat omkring.

ikväll blir det lugnt. ska se finalen av melodifestivalen.. jag hejar på Salem Al Fakir och sedan Andreas johnson.. hehe :)..

hejdå
kjamisar

helg snart

2010-03-12 / 10:50:50
hej!

sitter i skolan nu.. historia.. hehe.

tråkigt.. på morgonen har vi haft UF tid. nu har jag och louise ett bord och projektor till mässan.

sen efter en stund, så åker vi till piteå :).. ska bli roligt.. haha..
blir inte så långt inlägg idag.. skriver mer imorgon.

Jag och tony. true love (L).


 en fabrik i sthlm. vete fan vad den heter och vart den låg. såg den från birka :)

hejdå
kjamisar

RISKUTBILDNING

2010-03-11 / 16:43:43
hej!!

idag så har jag varit på "riskettan", den första av de två riskutbildningar man måste ta till körkortet.. idag handlade det om droger, alkohol och trötthet och hur farligt det är. tråkigt var det, satt där 3,5 timme och man kände ingen :(...

men man förstår ju varför dom har sådana här lektioner och det tar tid att gå igenom dem, men men nu är den iaf avklarad :) skönt..

  jag vill tillbaka till dig nu. tror ingen skulle förstå hur mycket vi saknar varandra och kärleken som vi har till varandra är obeskrivlig. jag är så lycklig med dig tony, du gör mig så glad under de mörkaste dagarna. du är den enda jag vill ha. jag lever i en drömvärld med dig, men drömvärlden är verklighet, ofattbart! älskar dig av hela mitt hjärta!


efter den så gick jag runt i stan, kolla på saker till mässan osv. åkte till hertsön för att handla med mamma och sören.. kom hem, städa rummet, dammsuga! ikväll ska jag plugga naturkunskap!

imorgon, ska jag, saga och louise åka till piteå och gå och se "alice i underlandet" i 3D :)..

hejdå
kjamisar

skolan!

2010-03-10 / 14:45:32
hej

sitter i skolan nu!

vi har internet igen, men vet inte hur länge.. hehe :).... men men, skolan idag har varit tråkig. på beteendevetenskapen så var det mycket tråkigt, på matten så jobbade jag lite.. sedan engelska. haha. vi prata om "bussiness english"..



nu snart ska vi ha samhällskunskap.. ska äta middag här också, ska sedan iväg och träna :)..

hejdå
kjamsiar

SKOLA!!!!

2010-03-09 / 18:04:08
hej!!

idag så har det varit tråkig skola igen.. och internet där har ännu inte kommit igång.. haha.

på förmiddagen gjorde jag ett bildspel om Uf företaget, vi ska ha en presentation om företaget inför klassen.. booring.
engelskan var MYCKET tråkig. på eftermiddagen hade vi en genomgång i företagsekonomin jobbade med Uf mässan på företagsekonomin. snart är det mässa!!

på NK;n gick vi igenom saker som jag redan vet sedan högstadiet !!.. mycket tråkigt :( :(..
 älskar min nya hood tröja, den är så mysig :) snygg också! tack tony som hitta den till mig :)
nåväl.. ha det bra
hejdå
kjamisar

INTERNET OCH SKOLAN

2010-03-08 / 17:09:56
hej!!

idag så har skolan börjat igen.. hmm, känns sådär, skönt att ha ngt att hitta på under dagarna med jobbigt med skolarbeten..

idag på skolan så har internet varit nere helt totalt!! helt otroligt vad det egentligen medför för konsekvenser för arbeten. på förmiddagen hade vi typ inget att göra eftersom med UF är man nästan beroende av mail osv. på lektionen efter lunch så jobbade vi med Uf där också.
 man ser djurgården :)

samt att vi hade ett klassråd eftersom 1 lärare på skolan ger ut ganska många IG varningar hela tiden, vilket gör att de tappar värde och man tar dem inte på allvar. jag har inte fått en sådan från den läraren men men, finns många som har de! matte och NK var båda två tråkiga lektioner!

nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt.. jobba lite NK kanske.

hejdå
kjamisar

SÖNDAG

2010-03-07 / 14:39:57
hej!!

sista dagen på lovet då. imorgon är det tillbaka till verkligheten..

i helgen har det bara varit lugnt.. hehe :)... skönt det...

nåväl. mitt lov har varit underbart. men det var nog skönt att jag kom hem i fredags istället för idag.. det har varit skönt att vara hemma under helgen och inte komma hem idag och bara vara trött och seg imorgon! fast det kommer jag ju ändå att vara men inte lika mycket..

 en fruktskål i sviten :)jag i väntan på middag på kryssningen :).. gul bild, tony fotade utan blixt? ;)
 hihi, min sötnos :) har haft en underbar vecka med dig :)

hejdå
kjamisar



STHLM!

2010-03-06 / 12:28:41

hej!

nu är det lördag.. har knappt varit hemma 1 dygn och jag vill tillbaka till tony nu !!

veckan har varit underbar.
vi har umgåtts mycket med robban och jessica och deras son (det är tonys kompisar). jag och tony har ätit middag hos hans föräldrar, mycket trevligt. men samt att vi har åkt kryssning, varit inne i stan, ute i skärholmen och shoppat. hehe..

har shoppat: två t-shirtar, en hoodtröja, en klänning/tunika, träningskläder, en bikini, present till saga, leggings och godis på kryssningen :)...

det bästa utav allt var att får känna närheten av tony :) (att få sova i hans armar, krama&pussa han, bara vara med han) och på andra plats kommer kryssningen:).. det var jätte roligt :).. hehe.

 sötnosen på ett café i gamla stan jag på ett café i gamla stan jag på birka crusies (på kvällen) tony på birka cruises (kväll)

hejdå
kjamisar

home

2010-03-05 / 16:38:41
hej!!

hemma nu.. skriver mer imorgon.. vill bara säga.. veckan har varit underbar och vill tillbaka snart!

PICTURES

2010-03-04 / 10:55:15
hej!

nu, ska vi snart till södertälje och sedan till skärholmen igen :).. imorgon åker jag hem igen :(

SVITBILDER:


CHAMPAGNE:


MIDDAG OCH KVÄLL:


UTSIKT FRÅN SVITTEN, LÄNGST FRAM I FÖREN:

kryssning :)

2010-03-03 / 17:34:41
hejhej

(bilder från kryssning kommer imorgon) ;)...

kryssningen började med att vi kom till hytten.,.. vackert var det.. vi hade vacker utsikt och var nästan längst fram i båten. vardagsrum med flatscreen tv, sovrum med dubbelsäng.. 1 gästtoalett och ett badrum med bubbelpool :)...vi drack lite champagne när vi kom till hytten. det ingick i priset :).. hehe..

ner till tax-freen.. shoppade lite. sedan upp till rummet och bada, tog det lugnt.. middag åt vi på restaurangen four seasons. god mat :).. lammfillé :)... sedan så satt vi och tog det lugnt i baren/casino/dansgolv. vi gick upp till rummet igen vid halv1 och somnade typ vid halv 2- 2 :)... vaknade och gick ner för att äta frukost :) det var sådär, ätit bättre bufféfrukost.. tog det lugnt uppe i paradise loungen med hälsodrinkar..

sedan massage :D... underbart skönt.. sedan satt vi ute i jacuzzin på spaat (ute och inne).. det var ör jäkligt skönt.. åt lunch och gick i land strax innan 4..

om jag får rekommendera en kryssning här i sve så är det "birka cruises" det är inte en fyllebåt, utan här kan man verkligen ta det lugnt. men då ska man nog också ha en svit :) jäklar vilken service. vi fick tidning, frukost förfrågningar (om vi ska äta i buffen eller rummet), room service :)..

lång text BILDER KOMMER IMORGON :)

STAN -> KRYSSNING

2010-03-02 / 10:38:48
hejhej!!

idag så ska vi först in till stan :).. sedan så går eller åker tåg till slussen och åker med kryssningen.

vi bor i en lyxsvit :) med bubbelpool och vacker utsikt :)... ska bli jätte roligt.. så jag skriver mer när vi kommer hem imorgon kväll..

vill ni nå mig över tfn? så har jag igång min tfn till 19.00.. vi avgår 18.00. slår igång den igen när vi sitter i bilen påväg hem.. så strax efter 16 imorgon..

hejdå
kjamisar

:D

2010-03-01 / 20:45:45
hej!

nu är vi hemma efter en lång dag.... vi var först ute och gjorde massa olika ärenden med robban. sedan vid 17 så åkte vi till skärholmen där vi shoppade och åt.. vi var där med robban och jessica... hade det mycket trevligt och shoppade ganska mycket.. åp vad se nedan stående bilder..

men först, en bild när älskling skär sallad till middagen i lördags :)


SHOPPING:
hood fram (carlings) hood bak t-shirt (new yorker) träningskläder (stadium)

måndag

2010-03-01 / 10:40:15
hej!

jag vet det är lite bildetr just nu. ska ladda över dom ikväll tänkte jag :).. har inte hunnit.. vi kom hem halv 10 igår, låg och såg på film!

middagen igår var väldigt trevlig iallafall :) hehe...

idag ska vi åka och kolla lite saker till tonys bil, sedan ska vi åka till skhlm (skärholmens köpcentrum) och shoppa lite :)

och IMORGON eller imorgonkjväll. på dagen blir det stan iallafall.. och sedan ska vi åka på kryssning :D birka cruises (22 timmar).. fan vad roligt det kommer bli :D

ringde alex nyss och hörde att det snöa samt att jag ringde Saga för att säga grattis som fyller 18 idag :D grattis igen saga!