HEEELG!!

2009-07-31 / 15:03:03
hej allesammans

NU HAR JAG HELG! hur skönt som helst!

jobbet idag har gått fort men det har varit varmt, nästan för varmt. idah har jag, tony och lasse.. varit och trimmat gräs runt om  på hertsön..började vid svedjeskolan och fortsatte mot lägenheterna och sånt. efter det så åkte vi tillbaka till miljögården och ade lite rast och sen bar det av till björkvik och där samla vi lite skräp och sådant.

efter det lunch.. hamburgare från igår. mamma och sören kom förbi och fikade och sa hej under lunchen också. sen så efter lunch så trimmade vi gräs vid vårdcentralen och efter det bara lugnt... fick sluta lite tidigare idag.. skönt så nu har jag hunnit duscha, och det är därför jag hinner skriva nu..

johanna kommer halv 5 eller kvart i 5 och då så cyklar vi tsm till Maria :D :D.. vad roligt vi kommer ha det.. och vad vi gjort och sånt får ni veta av mer imorgon, för vi ska spela kort iallafall, det är en självklarhet, sen så ska vi väl spela kubb för det skulle jag ta med och annat!

vrf jag visar just denna bild, är för att också detta blir dagens/kvällens kläder! :D. lite kortare leggings bara. klänningen är köpt i sthlm (skärholmen och affären "new yorker".)....

hoppas ni andra får en bra kväll och ni som ska på Luleåkalaset får också ha en bra kväll!
Ha det bra

Hejdå
Kjamisar

SNART HELG

2009-07-30 / 16:31:03
hej!

jobbet idag har varit riktigt skönt och lugnt... men vaknade halv 7 när sören kom upp på toa i trappen, alltså en kvart innan mobilen skulle ringa!!

men tog det lugnt, och åt frukost. kom till jobbet 8.. väl där såhade först tony försovit sig, men jag och lasse (han cykla och jag körde packmoped eller också kallad ekoped, den drivs på el). vi har farit runt och plockat skräp här runt om på hertsön... vi for tillbaka till miljögården och hade rast. och åkte sedan runt igen och plocka skräp..

efter det lunch. vi hade bestämt att mötas vid en gata och fortsätta där och det gjorde vi och sedan tillbaka till miljögården. där det bara har varit lugnt.. suttit och solat en stund och samtidigt skalat rabarber som dom ska göra paj av men vet ej när dom skulle göra den..

sen SLUT. och när jag kom hem så grilla vi hemmagjorda hamburgare och sedan så har jag duschat och städat rummet!

ikväll blir det bara lugnt, och för er som undrar. nej jag ska inte in till stan ikväll eller i helgen, kanske på lördag under dagen!
Maria: vad roligt att så många kommer, men tråkigt att Julia inte kommer.! vad roligt vi kommer få det iallafall

imorgon, ska vi ju fira Maria. det ska bli mycket trevligt :D.. så jag vet inte om jag hinner uppdatera efter jobbet imorgon, men annars får ni veta mer på lördag ;)..

aja, nu blir det bara lugnt. ni får ha en bra kväll ni som ska in till stan och ni som inte ska eller inte bor här i Luleå får också ha en bra kväll!
Hejdå
Kjamisar

RUBRIK? :D

2009-07-29 / 15:42:14
hej!

gårddagen var riktigt trevlig.. åt superduper god mat (åt det till lunch idag också ;P).. jag säger bara MUMMA! :P.. men vi pratade om allt och ingenting och hae det bara trevligt..

jobbet idag har gått fort. vaknade 06.45. tog det lugnt hemma innan jag åkte till jobbet som jag började 08.00.. väl där så skulle jag och tony och lasse åka runt om här i luleå kommun och tömma sopor.. vi var till malmudden-stan-bergnäset-udden-porsön-björx.. det gick bra vi kom tillbaka vid halv 11. tog det lite lugnt, och tog sedan lunch.. cykla hem och åt...

efter lunchen så skulle jag egentligen ha trimmat gräs med tony och lasse.. men det blev ändrat och fick fortsätta tömma sopor med kegga (stavning osäker och det är ett smeknamn) och josefine som också jobber på gården... vi var till mjölkudden-tuna- gammelstan - sunderbyn - storheden. vi var tillbaka 14.10 kankse. så det tog sin tid. men det har gått fort och det har varit skönt att bara sitta i en bil typ hela dagen.. bra jobb! :D.. slutade vid halv 3.

väl hemma så har jag hunit duscha och  farit och övningskört med sören :D det gick mycket bra idag! :D hehehe

som ni ser så visar jag stockholmsbilder som ni inte sett nu när jag jobbar.. det är för att jag inte tar nya kort just nu... orkar inte det riktigt.!

snart ska vi äta pizza till middag, sen så ska jag ut på en cykeltur. ska bli skönt.. och sedan blir det en tidig kväll för mig..

hejdå
Kjamisar

JOBB!!

2009-07-28 / 15:24:48
hej!

andra jobbdagen avklarat då. började 09.00 igen. men alla andra dagar ska jag börja 08.00..!! ahhh, jobbigt! ;).  men idag började bakningen på en gång. vi bakade mockarutor och en ljus version av mockarutor (kallas mimmis kaka tror jag) så stod det iallafall i deras recept. sen så har vi bakat kanelbullar, blåbärspaj....det fick ta sin tid och plötsligt var det lunch..

efter lunchen så blev det bakning en stund och sedan så har jag stått i deras trädgårdsland och rensat ogräs.och det var varmt som tusan allstå... solen sken och det var säkert 20-25+ där.. hmm, jobbigt.., slutade 14.30.

 jag bjuder på denna bild ;)... jag ligger i tonys soffa och tar kort på tony med tonys mobil ;).. hahah.

har nyss duschat... vet inte riktigt när mirelle och john kommer, vi får väl se. sen ska vi grilla till middag också, samt att mamma har gjort sin goda potatissallad :P.. det ska bli rikigt gott. imorgon på jobbet blir det lite variation. ska jobba med tony och Lasse och ska trimma gräs runt om på hertsön! det ska bli intressant.

ni får ha det bra
Hejdå
Kjamisar

FÖRSTA JOBBDAGEN

2009-07-27 / 15:18:43
hej!

nu har jag avklarat första jobbdagen i denna värme. hahaha. har nog inte så mycket att berätta.. vi började 09.00 iallafall.. och dom som sommarjobbar med mig förutom de som jobbar där annars heter Klara, jenny och Tony (som jag känner sen tidigare, både privat och har gått i samma klass).

det första vi fick göra var att fösa får alla tsm. och ja för er som ej vet dom har får och höns och tuppar... det var där tre höns blev mördade för er som läst tidningen. och efter det så såg vi en film om hygien.. och sen började vi jobba.. vi började baka nästan direkt.. det är jag och Klara som är i kök och caféet till en början.. vi gjorde bröd och glasyr till mockarutor.. hehe :D

efter det var det lunch en halvtimme.. och sedan så började jag plocka spenat i deras trädgårdsland. och sedan sköljde vi dem och koka dem och satte dem i påsar.. och efter det så slutade vi faktiskt... vi hann göra mycket men det kändes inte som det.
ni ska nu få se en bild som jag gjorde igår eftermiddag/kväll... jag har den nu som bakgrundsbild på datan! :D
 jag vart riktigt nöjd med den!

Tony: och jag har haft tre underbara veckor med dig och jag längtar också såå mycket tills vi ses nästa gång.. älskar dig sötis :D

Maria: vad bra! :D ska alla komma då?.. eller var det ngn som inte kunde? :D vad roligt vi kommer få det! :D ses på fredag

idag blir det bara lugnt, och imorgon kommer kusiner från sthlm mirelle och john och ska sova här..!

Ha det bra alla nu!
Hejdå
Kjamisar

BILDER2

2009-07-26 / 14:16:13
Hej!

nu ska ni få se bilder från när tony var här... det är först bilder från 1 årsdagen och sedan från klubbviken.

alla bilder är tagna i norrahamn. på 1årsdagen så var vi och åt middag på Waldorf och sedan såg vi harry potter på bio. hade det mycket mysigt ! :D tony jag älskar dig!.


under veckan förutom dessa två dagar, så har vi varit på stan och kollar runt.. samt varit på ikea i haparanda en dag och samma dag varit hos mormor i Kalix. samt att vi tagit det lugnt.


bilderna är tagna på klubbviken, där vi var på torsdagen, riktigt kallt i vattnet. vi åt också lunch på restaurangen som var där, samt att vi tog lite kulglass innan vi åkte hem... men det var hur mycket folk som helst på dessa båtar! hahaha. men vi kom dit och hem dom tiderna vi ville! :D tur som det var! men det var trevligt iallafall!

idag så har jag bara tagit det lugnt. vädret är inte bra och det har nyss regnat, det har slutat tror jag.. men sen så har jag slagit in Marias present... hon fyllde ju år den 21 juli men vi har inte firat henne ännu, men det ska vi göra på Fredag ! hoppas bara hela "kortgänget" kan komma! :D...


imorgon börjar jag sommarjobba också! på "hertsömiljögård"... jobbigt att bara avbryta sommarlovet mitt i allt... grrrrr!!... så har fixat lite till det också idag... annars blir det bara lugnt idag! :D

tony, jag längtar så mycket efter dig sötnosen min! :D

Hejdå
Kjamisar

BILDER

2009-07-25 / 14:45:33
Hej alla!..

nu ska ni få se lite bilder från sthlm. bilder från stan finns det fler av, gå bara in i kategorin "stockholm 2009" i menyn till höger så finns det lite mer!

Bilder från stan. första bilden är från kungsträdgården, andra är på ett bageri "munken" det såg så roligt ut! ;)..andra är när sötnosen kör bil. och sedan en bild på gondolen


Bilder från djurgården.. finns inte så mycket att berätta om bilderna. men de sista är med vasamuseet i bakgrunden! :D fler bilder finns från djurgården, men dessa får ni se idag. ni kanske får se eftersom!

här är lite olika bilder. blandannat på NK.. samt på en lång gata minns inte vad den hette, men man ser hela vägen ner till slussen därifrån!


bilder från när tony var här får ni se en annan dag, förmodligen imorgon. hoppas ni ser vad allt föreställer.

idag så har jag inte gjort så mycket... vädret är inte lockande. men har varit på en promenad och bara tagit det lugnt..

saknar dig så otroligt mycket tony!

Hejdå
Kjamisar

KORT UPPDATERING

2009-07-24 / 18:46:28
hej!

dålig uppdatering jag vet det... men tony har juvarit här och sådant.... han har nu åkt hem... sitter nog på kallax snart.

kan berätta kort vad vi gjort.. kan berätta mer imorgon då jag förmodligen är mer bloggsugen vilket jag inte är just nu..

under lördagen vart det en sväng till stan hämta biobiljetter... cissi, en kompis till petra (en kompis i e-tuna) och mamma kom hit och sov under lördag natt också... under söndagen så for catte till hanna och sov. och under måndag morgon så åkte dem till sthlm. men under söndagen så åkte resten av famljen upp till stugan en bit utanför arvisdjaur, så jag och tony blev själv... det blev lite hämtmat till tidig middag och sedan korvgrillning på kvällen... annars bara lugnt...

måndag så firade vi 1 år genom mysig middag på Waldorf.. satt en stund i hamnen (norra) och sedan bio - harry potter...
tisdag så åkte vi och familjen till Ikea.. jag fick ny datastol ocb ett nytt sängbord... plus att vi köpte annat.. sedan mormor och kalix. där vi umgicks och åt ute på kinarestaurang...
I onsdags så vart det stan med mysig lunch på roasters..
igår så for vi ut till klubbviken under dagen! idag har det bara varit lugnt..

från 1 års dagen...

mer bilder kommer eftersom ! ;)
hoppas ni har det bra.. och tony jag sakna dig så fort jag tog första steget bort från dig..

hejdå
kjamisar

1 ÅR

2009-07-20 / 11:47:58
hej!

idag så firar jag och tony 1 år tillsammans! ;D.... helt underbart är det! :D.... vi ska fira det genom mysig midag på Waldorf sen så ska vi se bio! :D... hehe..ett helt underbart år.... jag älska dig av helt mitt hjärta tony.. du är verkligen mitt allt! :D



nu ska jag fixa lite saker här hemma, :).... sen så vet jag inte vad vi ska göra.. vi har bokat bord senare ikväll.
men vi hörs!

Hejdå
Kjamisar

HEMMA IGEN!

2009-07-17 / 16:16:43
hej! :D

blir inte ett långt inlägg, vill bara berätta att jag är hemma igen! :D såå skönt, men tråkigt att lämna sthlm, men som tur är så är tony med mig här i en vecka :D :)... vi firar ju 1 år på måndag :D :)... då blir det mysig middag på waldorf och bio! :D

Maria: hahahah, okejdå :P... du och golf! ;)... LYCKA TILL!

hoppas ni har det bra, så syns vi imorgon!
Hejdå
Kjamisar

SNART HEMMA!

2009-07-16 / 17:33:10
hej!

sista inlägget från sthlm! ;)... lite tråkigt men skönt hursomhelst.... ska bli skönt att komma hem igen,,,

idag då så var vi på djurgården och promenerade... bilder finns men dem får ni inte se nu, har packat ner sladden och kameran och sådant så dem får ni se en annan gång ;)....
men det var mysigt att bara gå där och titta på allt och ingenting... vi satt oss och åt lite lunch på ett jättefint café.. tony åt en smörgås med brieost och salami och jag åt en smörgås med kycklingröra med pesto och nötter..


vi var ett tag där och sedan åkte vi iväg till farsta centrum där tony bytte ut en sladd som inte fungerade samt att vi köpte lite glass i värmen... :D.... när vi kom hem så checka vi in på planet båda två så att vi får platser bredvid varandra eftersom att vi har två olika bokningar. så nu sitter vi bredvid varandra :D....

just nu så håller tony på att packa sitt medan jag är typ helt klar, bara lite småsaker såsom tandborsten. ikväll så ska vi laga lite kyckling med marinaden som jag gjorde i söndags! :D ni kan mfå recept! :) fråga bara!.. samt lite potatis i ugn och vitlökssås! det blir nog gott. annars blir det bara lugnt ikväll!

vi hörs imorgon. då är jag HEMMA IGEN!
hejdå
Kjamisar

NÄSTSISTA DAGEN

2009-07-16 / 11:27:16
hej!

nu är det nästan sista dagen här, sista hela dagen här. tråkigt men skönt...

idag så ska vi packa, men det blir inte fören senare idag, för vi ska ut till djurgården och kolla lite samt äta en liten lunch.
och efter det blir det packning.


Maria: hehe, du kommer tycka om din present. ;)... okej då vet jag.. golf eller?.. LYCKA TILL!... det är bara säga till när du ska ha ngt så vi kan fira dig!... tony hälsar tillbaka

kram


nu ska jag fixa allt så ska vi åka sen..

Hejdå
Kjamisar

VARMT!

2009-07-15 / 19:21:29
hej!

nu sitter jag här igen... idag så var vi först och handlade lite saker till tonys dator då, efter det så åkte vi en sväng till hans jobb, kollade lite där... varmt som tusan var det där också. '

efter det så åkte vi hem igen och packa badkläder for och handlade lite glass och andra småsaker och åkte upp till tonys föräldrar och badade i deras pool. det var hur skönt som helst att bada i denna värme som det är just nu.

nu så sitter vi hemma, och ska ha potatisklyftor och steka lite hamburgare till middag :P... det blir nog gott...

imorgon är det packning som gäller för både mig och tony. hahahah!

hejdå
Kjamisar

DAG 12

2009-07-15 / 12:32:43
hej! :D

Onsdag idag då... ganska trött är man... men idag så ska vi åka och kolla på lite datasaker till tony!.. mer än det vet jag inte riktigt... vi får se vad vi hittar på efter det!.

menmen, snart är man hemma igen då.. nåväl, ska fixa det sista nu sen så åker vi... vi hörs senare ikväll!

Hejdå
Kjamisar

SHOPPING

2009-07-14 / 17:22:21
hejsan!

nu är vi tillbaka, men vi åkte inte in till stan, det regnade så otroligt mycket.. så först for vi runt och jaga en ny tvbänk åt tony, vilket vi hitta, men sen så åkte vi ut till skärholmen igen. där så åt vi en trevligt lunch med kycklingsallad, tony åt en räksmörgås...

det vart shopping idag igen. men tony handlade mer idag faktiskt, vilket han inte brukar göra, så det var ett litet mirakel.
jag shoppade däremot ett par byxor på Cubus, lite sådär myspys byxor. sen så kööpte jag också en jeanskjol på H&M :D


nu slka vi bara ta det lugnt. ik,väll ska vi äta färskpotatis i ugn och fläskfilé samt currysås. :D
vi hörs imorgon allesammans. och komihåg snart är jag hemma... tråkigt men ändå rätt skönt.

Hejdå
Kjamisar

DAG 11

2009-07-14 / 11:15:01
hej hej! :D

filmen igår var riktigt bra... efter filmen så åt vi nlite lätt middag på heron city.. lite grekiskt... :P.. det var gott... och efter det så ålkte vi till tonys kompisar elin och micke... patrik och nathalie var där också... fick höra lite roliga och knasiga historier, men det var kul iallafall! :D


idag blir det stan igen, men vi vet inte riktigt när vi ska åka, om ett tag antar jag. :D

Agneta: haha ! :D jaså? men palt är ju inge gott ju!... fint med lite tips. vi får se vad vi hittar på de sista dagarna.. men en dag blir det packning iallafall, torsdag tror jag det blir.


finns nog inte så¨mycket mer att säga, ni får ha det bra

Hejdå
Kjamisar

BIO!

2009-07-13 / 16:15:36
hej alla!

under dagen så har vi bara tagit det lugnt... men om en liten stund så ska vi till Heron city och se "Johan Falk" på bio... vi ska äta där efteråt också...vi åt lite lunch nyligen! ;)..

så ifall ni inte får tag på mig via mobil så vet ni vart jag befinner mig! :D vi hörs imorgon!

Hejdå
Kjamisar

DAG 10

2009-07-13 / 12:51:22
hej!

idag så vet vi inte riktigt vad vi ska göra. vi sitter här och funderar, imorgon är det shoppingdag så det blir inte det idag. har nog inte så mycket att säga idag utan det blir nog mer ikväll.


Maria: jag fattade typ inget av filmen och det enda jag förstod var att slutet var riktigt konstigt. hahahha. jag har köpt en present till dig :). 

nåja nu ska jag fundera vidare, ni får ha det bra!

Hejdå
Kjamisar

RUBRIK?!

2009-07-12 / 19:12:21
hej alla!

dagen spenderades först hos moster agneta och billie.. det var mycket trevligt. vi satt och prata om allt möjligt så som gamla minnen och resor och böcker.... jag fick 4 böcker av henne som jag ska läsa hemma sen.. tack :)... samt att dom bjöd på te och kaffe :P... samt glass och jordgubbar! =P... hehe....

efter det så åkte vi och kolla lite i kungens kurva... tony hitta en lampa. hehe...

har nyss lagat middagen= stekt kyckling och pastasallad med pesto.... det vart riktigt gott faktiskt :P.. även fast jag var skeptisk till min marinad men den vart faktiskt god :P lite kryddig men det var bara gott! :D...

nu håller vi på och ser film "the international"...

haha alex, jag skulle vilja smaka på dessa kokostoppar... dom brukar vara goda... jag har det bara bra och jag mår bra, lite förkyld bara men det gör inget.... jag njuter av sthlm... har du fått ngt i posten ännu? ;-)

hejdå
kjamisar

DAG 9

2009-07-12 / 11:56:37
hej! :D

nu är det nionde dagen här, tiden går sååååå fort...!! hahah.. känns som om jag nyss kom hit..

men men idag så ska vi till moster Agneta ! ;).... vi åker väl om ett litet tag..... efter det så får vi väl se vad vi ska göra! ;)

jag ska laga middag själv idag! :P.... ska göra pastasallad med pesto sen så ska jag steka kyckling med lite marinad... vi får se om det blir gott! :) men det tror jag nog..haha...

men annars vet jag inte riktigt vad vi ska göra, vi får väl se vad som händer! :D ni får ha det bra alla nu!

Hejdå
Kjamisar

;-)

2009-07-11 / 19:45:10
hej!

det blev inte att vi åkte och kollade på banden som jag sa innan.... tog det lugnt istället först... sen så åkte vi till tonys kompis patrik och var där en liten stund...;) trevligt var det! :D

snart ska vi äta lite sallad.... hehe :P vi åt lite korv under dagen så det blir bara lätt nu! :D

vi hörs imorgon :D
Hejdå
Kjamisar

DAG 8

2009-07-11 / 13:20:56
hej! :D

hur mår alla då? :)

igår vart det bara lugnt, vi åkte och handlade lite mat och sådant :D...


idag så ska vi kanske åka och se några band spela en bit härifrån, kankse bara , vet inte riktigt ännu......så om vi gör det får ni veta mer imorgon. under dagen här så har vi bara tagit det lugnt. tony har försökt få igång hans GPS ;)... haha vad sött! :D
har nog inte så mycket mer att säga. ni får ha det bra


hejdå
Kjamisar

SJUNDE DAGEN

2009-07-10 / 12:07:20
hej

först lite bilder från stan :D :





detta köpte jag plus lite till som är hemliga för vissa. eftersom det är lite presenter ;)
ett jätte fint linne från ginatricot
två par leggings från indiska
sen rökelser till mamma och mig... de stora förpackningarna är mammas,. det är 10 st... sen så köpte jag 6 små till mig och fick en förpackning gratis.... :D

idag så mår jag mycket bättre och är mycket piggare. vi ska hitta på ngt idag men vet inte riktigt vad. vi kommer nog på ngt snart! :D

ni får veta mer ikväll! :D och nu lovar jag uppdatering ;)

ha det bra. Hejdå
Kjamisar

SJÄTTE DAGEN

2009-07-09 / 14:51:47
hej!

dålig uppdatering, jag vet.... men har mått lite dåligt igårkväll och lite idag mren det börjar bli bättre. så idag har det bara varit lungt.

igår vart den stan köpte lite saker som ett linne, rökelser och lite annat...
bilöder på allt får ni se en annan dag.

idag blir det bara lugnt, jag är lite seg och sådant. men det blir bättre och bättre

ni får ha det bra

kjamisar

FEMTE DAGEN

2009-07-08 / 10:17:05
hej!

idag så ska vi in till stan så skriver inte så mycket idag! ;).. ni får veta mer ikväll....
vi har nyss ätit frukost, ska klä på mig och sådant och sedan bär det av till stan! :D får se vad ochg hur mycket jag köper.

men ni får ha det bra allesammans! :D

Hejdå
Kjamisar

MIDDAG

2009-07-07 / 19:06:07
hej!

vi har inte gjort så mycket... tony har känt sig lite hängig, och lite sjuk, stackars honom.. hoppas han är piggare imorgon.
vi åt nyss middag=  färskpotatis och sill... gott :P..
vädret har inte varit det bästa heller..det har regnat och åskat till och från och ibland har det varit sol också.. men det har varit varmt iallafall..

hoppas vädret är MYCKET bättre imorgon, för imorgon är det stan som gäller om vädret tillåter det! :D hahah.. men nu ska jag fortsätta se film med sötnosen! :D

ha det bra. Hejdå
Kjamisar

FJÄRDE DAGEN

2009-07-07 / 11:41:41
hej!

har ni det bra?

här är det bara bra, men vi vet inte vad vi ska göra, vädret är ju inte det bästa... vi får se vad vi hittar på... robban och jessica ska höra av sig senare. men annars vet vi inte riktigt vad vi ska göra. inte stan iallafall tror jag... det får bli imorgon eller ngt sådant.

ringde nyss alex, han hade det tydligen bara bra, hade varit i kalix.. hahah.

har inte så mycket mer att säga, kan berätta vad vi gjort under dagen senare ikväll

Hejdå
Kjamisar

LITE SHOPPING

2009-07-06 / 16:51:16
hej!

nu är vi hemma från första shoppingdagen, vi var först på skärholmen och ett jävligt stort shoppingcentrum typ lika stort som hela luleå. och jag skicka catte en bild på en affär med bara björn borg kläder ;).. hahahha.

men lite shopping blev det.. hittade trosor och en jättefin klänning. :D


är jättenöjd med klänningen.

vi ska snart gå och handla köttfärs till tacosen som vi ska göra till middag sen bara här bredvid i tumbacentrum.. :D

har inget mer att skriva :D vi hörs imorgon alla!

hejdå
Kjamisar

TREDJE DAGEN

2009-07-06 / 11:38:52
hej!

igår så var vi på middag hos tonys föräldrar, hans systrar var också där. och det var riktigt trevligt,. alla var riktigt snälla och maten var riktigt god :P vi åt pasta med pesto och biffar med en jätte god sås och sallad till det. men jag hade det roligt igår iallafall! :D

idag så ska vi åka och handla lite på skärholmen, tydligen så skulle det vara rea där sa tonys systrar sen så kanske vi åker till kungens kurva och kollar lite också. vi får se vad man hittar, vi ska åka in till stan också så...


men men nu ska jag göra mig klar det sista sen så ska vi väl ta och börja åka!

alex jag mår bara bra :D.. hoppas ni har det bra där hemma också! :D

Hejdå
Kjamisar... pussar till mamma :D

ANDRA DAGEN

2009-07-05 / 11:47:54
hej!

igår var vi ju hos tonys kompisar. det kom lite mer folk också.. men middagen var god, vi grillade kött och hade potatissallad. men jag hade det trevligt iallafall även fast jag var ganska blyg. vi kom hem ganska sent men det gick bra iallafall. alla var riktigt trevliga. vi ska gå på stan ngn dag men en tjej som heter Cissi, hon var riktigt trevlig.

idag då så ska vi på middag hos tonys föräldrar, och nu är jag nervös men tror det kommer gå bra iallafall. under dagen vet jag inte vad vi ska göra det är lite kyligare idag med bara 15 grader och moln men det inte om det är sol eller ej.

till familjen: hoppas ni har det bra, jag har det riktigt bra. igår när vi körde till huset vi skulle vara i så såg vi ett rådjur komma ut från en tomt, helt plötsligt..
men ni vet att mobilen finns om det är ngt och jag hör av mig om det är ngt, ni får ha det bra! :D

hejdå allesammans

kjamisar

FÖRSTA DAGEN!

2009-07-04 / 11:58:01
tjohoo!

första dagen i stockholm!

jag landade en kvart tidigare igår än väntat, men allt gick bra och vi kom hem till tony vid halv 8.. fixade lite och åt sedan middag = grekisk sallad. vi såg film samtidigt... som väntat så var jag riktigt trött igårkväll så vi gick och la oss vid halv 11 och jag somnade nästan direkt.

idag då, så ska vi till tonys kompis, robban och hans tjej jessica. vi ska typ bada och grilla och sådant. vet inte om några av tonys andra kompisar kommer, men jag är lite nervös iallafall.... men träffade robban och jessica igår när vi var och handlade lite.. så tror det kommer gå bra men är ändå lite nervös.


till alex och mamma och sören och catte. vädret är varmt men det är moln ute och det har tydligen regnat inatt..

men annars är allt bara bra.
kankse skriver mer när vi kommer tillbaka från robban och jessica, men annars vet ni ju att jag har mobilen med mig.



nu har jag inget mer att säga ! :D hoppas alla andra har det bra

hejdå
kjamisar

STOCKHOLM!

2009-07-03 / 11:30:56
hej!

idag åker man till stockholm! :D planet lyfter 15.55 från kallax :D..... jag längtar såå otroligt mycket.

hoppas bara tiden går fort! :)... hehe...

planet landar på arlanda 17.15 så vi får se om det blir ngt inlägg senare ikväll. har lovat mamma att jag ska uppdatera varje dag... ska försöka göra det! :D och tror jag klarar av det. men ikväll får vi se. kommer nog vara ganska trött när vi kommer hem till tony...


åhh vad jag längtar... men ni får ha det bra och ni får ha det så kul! :D

HEJDÅ ALLESAMMANS! :D

KJAMISAR

IMORGON! :D

2009-07-02 / 18:35:16
hej!

det blir inget långt inlägg idag, och inga nya bilder heller. batteriet till kameran laddas..

blev hursomhelst väckt av mamma vid 10.20 ungefär. låg kvar i sängen en stund..... innan jag gick ner och såg på tv och åt lite frukost....

innan jag gick upp och klädde på mig, och packade det sista. fixade sängkläder till tony när vi kommer upp hit så slipper jag fixa det när jag kommer hem.

efter det så började jag läsa en bok men läste klart den ganska snabbt "indigos stjärna".

15.00 så kom johanna hit, maria hann aldrig, hon fastna i boden på tävling... men av johanna fick jag en jättefin tavla :D som hon hade målat själv.. bild på den kommer en annan dag... vi satt och spelade kort först, sen gick vi på en promenad. :P... vi hade det mycket trevligt :D. och vi hade det jätteroligt..



hon gick hem vid 17.00 och jag gick hem och åt middag = potatis, köttbullar och lite sill till det :P... gott ! :D...

efter det så började jag skriva här, men sören och jag åkte och övningskörde idag igen, och det gick jätte bra... har kört i trafikljus för första gången och det gick bra! :D.

ikväll blir det bara lugnt !

1 DAG KVAR TILL STOCKHOLM! :D

och imorgon åker man till stockholm och till min älskling.. det ska bli såååå roligt och skönt att komma iväg också... längtar sååå mycket!!! :D hehehehehhehe....åhhh,,, hoppas det går fort tills imorgon!



men men nu har inte jag så mycket mer att säga! hoppas ni har det bra

Hejdå
Kjamisar

ONSDAG! :D

2009-07-01 / 16:07:53
tjohooo! :D

haft det bra hittills? underbart väder det är ute nu för tiden.. detta är sommar! :D


blev väckt av mamma vid 10 tror jag.. låg kvar i sängen ett tag idag igen innan jag gick ner och åt lite frukost.. te och mackor :D.. såg lite på tv samtidigt.. gick sedan upp på rummet och klädde på mig och fixade lite.tog det lite lugnt.. spelade schack mot catte, men ingen vann! ;)... hahha

efter det så gick jag ut och satte mig i solen och läste boken "sara" av Rosie Rushton. den boken läste jag dock ut på bara 1-1,5 timme ;).. hahaha. så började med en annan "saffys ängel".....


det kom en ödla på vår framsida så gick in en stund men satte mig sedan på baksidan och läste lite!

vi åt nyss middag = makaronilåda.... det var gott! hehe...

ikväll vet jag inte vad jag ska göra... ska läsa och det.. sen ska jag också övningsköra tror jag precis som igårkväll!... vet inte om jag far ut på en cykeltur idag.. cyklade närmare 2,5 timme igår, men satt och tog det lugnt i solen på en del ställen också. vi får se om det blir cykeln...

imorgon kommer johanna och maria hit ! :D vet inte om Julia kommer vi får se... men johanna kommer vid 15.00 och maria lite senare, hon ska tävla i boden.. om det var i tennis eller golf vet jag inte! haha... men vi ska förmodligen spela kort och sådant. ;).  men det ska hursomhelt bli riktigt roligt :D :D.. hahah

 detta är boken som mamma läser och som jag vill och ska läsa :D

 den var ju inte liten heller ;)

2 DAGAR KVAR TILL STOCKHOLM! :D

snart är det dags! :D längtar sååå mycket... och tiden har faktiskt gått fort ska jag erkänna! vad roligt...

nu har jag inget mer att tillägga tror jag ;).. hoppas ni har det bra alla läsare! :D

Hejdå
Kjamisar